casitadulcinea.com

casitadulcinea.com

Guesthouse Casita Dulcinea

ons verhaal

Van harte welkom bij La Casita Dulcinea!
¡Bienvenido en La Casita Dulcinea!

Van harte welkom bij La Casita Dulcinea!

¡Hola! Wij, Patricia, Erwin en onze 3 hondjes Chico, Macho en Copito, heten je van harte welkom in ons guesthouse La Casita Dulcinea gelegen in het hart van Andalusië, Almogía.

Na onze gasten vele jaren culinair verwend te hebben in onze verschillende restaurants, zowel in België als in Spanje, is het nu tijd om jou in de watten te leggen. We zijn heel trots op onze ervaring en willen die graag met jou delen. 10 jaar lang hebben we samen Bodega Lorena’s te Brugge uitgebaat. Voor ons heeft de Spaans Mediterraanse keuken dus geen geheimen meer!

Bij La Casita Dulcinea staat culinaire verwennerij centraal: van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Een heerlijk uitgebreid ontbijt om je dag mee te starten en een zalig avondmaal om je dag mee af te sluiten.

Een hart voor Spanje, een hart voor gastronomie, een hart voor warmte en gezelligheid.

Dé perfecte match voor een prachtig verblijf midden in de rust en de natuur. Op slechts een boogscheut gelegen van de luchthaven van Malaga (40 min rijden) is ons guesthouse de ídeale locatie om optimaal te kunnen genieten en ontspannen in alle rust. Uiteraard zijn er, voor wie meer van een sportieve vakantie houdt, ook heel wat actieve ontspanningsmogelijkheden in de nabije buurt!

Wij kijken er heel erg naar uit om je binnenkort te mogen ontvangen!

Hasta pronto!

 

P.S. Binnenkort breiden we uit! Nieuwsgierig? Check regelmatig onze website.

Reservatie aanvragen?

Mail ons

Vraag je verblijf aan bij Casita Dulcinea! Stuur een mailtje naar info@casitadulcinea.com en wij nemen binnen 24 uur contact met je op over je aanvraag.

Liever bellen?

Dat kan uiteraard ook! Je kan ons bereiken op onderstaande nummers: +32 497 86 91 39 +34 624 84 12 49

Ben je in de buurt?

Kom gerust eens langs om met ons een babbeltje te slaan. Je kan ons guesthouse vinden op onderstaand adres: Fuente Amarga 4, 29150 Almogía Malaga