casitadulcinea.com

casitadulcinea.com

Setenil de las Bodegas

Setenil de las Bodegas

Setenil de las Bodegas is een dorpje dat beroemd is vanwege de indrukwekkende overhangende rotsen boven de huizen. Het dorp met wit-gekalkte huizen ligt in een dal dat uitgeslepen is door de Guadalporcún. Setenil de las Bodegas is een uniek dorp in de provincie Cádiz, in het zuiden van Andalusië. Waar de meeste witte dorpjes in Andalusië bovenop hoge heuvels of rotsen zijn gebouwd, is Setenil juist in de rotsen gebouwd. Het dorpje staat dan ook bekend om de bijzondere rotswoningen. Het is een prachtig dorp en het is onderdeel van ‘los pueblos más bonitas de España’, een lijst met de mooiste dorpen van heel Spanje. Sla Setenil de las Bodegas zeker niet over tijdens je roadtrip door Andalusië!

Comments are closed.